Treningssenter

Ronglan treningssenter

Ronglan treningssenter holder til i nyoppussede lokaler på Ronglan Innkjøpslag. Dette er i utgangspunktet et tilbud til bygda og lagets medlemmer, men også muligheter for at medlemmer fra naboklubber kan benytte dette tilbudet. Dette vil være avhengig av pågangen fra lagets egne medlemmer.
Vi vil i denne sammenhengen oppfordre alle til å melde seg inn i laget og dermed støtte Ronglan IL sitt arbeide og delta med tilhørende rettigheter og plikter.

Priser:
Årskort for medlemmer i RIL kr. 1500,- (fra året en fyller 15 år)

Årskort for ikke medlemmer kr. 1800,-.

Årskort familie kr. 4000,- (gjelder ikke for ungdom etter fylte 20 år).

Halvårskort kr. 1000,-

Trening vil i utgangspunktet være basert på egentrening på eget ansvar, og uten noen form for veiledning.

Treningsrommet er også basert på at brukerne holder rommet ryddig og følger oppsatte ordensregler.
Tilgang til rommet skjer ved at medlemmer får en kode til nøkkelboksen, og kan låse seg inn for å trene til oppsatte tider : 07.00-22.00 (man.-fre.), 09.00-21.00 (lør./søn./helligdager).
Brudd på denne tilliten kan medføre utestengelse.

Vi ber også om at interesserte tar kontakt med kontaktpersoner pr. telefon eller epost for info og innmelding.

Velkommen !

Kontaktpersoner: